La immobiliària
de la gent que no vol problemes

La tranquil·litat no té preu

Som
opotunitats

Oficina amb magatzem / taller a 22@ Barcelona

Venta

1.350.000 €
477 m²
Oportunitat! Exclusiva oficina amb magatzem / taller, en total 477 m2 construïts, totalment reformada i equipada a Districte 22@ de Barcelona.

Pis a Via Augusta

Lloguer

3.423 €/mes
129 m²
Pis exterior de disseny situat a Via Augusta, en complex residencial d’OBRA NOVA. El pis compta amb acabats de màxima qualitat.

Som 3D
sense gat
amagat

Ho ensenyem tot,
Gairebé podries comprar la casa sense anar a veure-la

Som pioners en la tecnologia

Som la primera immobiliària espanyola a oferir tots els nostres immobles en 3D

Signatura digital

Treballem amb l’última tecnologia en signatura digital, amb validesa legal i plena garantia jurídica

Reserva o signa el teu contracte de lloguer des de qualsevol dispositiu

Sense necessitat d'instal·lar
certificats digitals

Només necessitaràs una adreça de
correu electrònic

Semblem legals,
Som legals

Ens encarreguem de tot perquè no tinguis que preocupar-te de res

Semblem legals,
Som legals

Ens encarreguem de tot perquè no tinguis que preocupar-te de res

Vols vendre?

Premium pack - 0 €

3d pack - 100 €

Vols llogar?

Premium pack - 0 €

3d pack - 100 €

Gestionem lloguers

Gestionem carteres d'immobles de persones que surten a córrer

A Somos Legales gestionem tot allò relacionat amb l’arrendament del teu immoble/s de principi a fi, perquè obtinguis la màxima rendibilitat per les teves propietats sense que hagis de preocupar-te absolutament de res.
Administrem propietats horitzontals i verticals de tot tipus d’immobles (habitatges, locals, oficines).

A més, et garantim 100% el cobrament de la teva mensualitat!

Valorem el teu immoble sense cap compromís

Valoració i primera visita gratuïta

Si estàs pensant en vendre el teu pis, casa, local o oficina, és hora de conèixer el preu real de mercat. Ens desplacem al teu immoble (Barcelona i rodalies) i et fem una valoració professional sense cap cost per a tu. Així de senzill.

Som la teva immobiliària a Barcelona

Som el que diuen
els nostres clients

Grans professionals i super eficients. Resolen tots els dubtes i sempre estan disponibles. Vam llogar un despatx i estem molt contents pel tracte rebut i la transparència del servei. 100% recomanable.

Maria Alba Sugrañes

Excel·lent servei, aconseguint gestionar el lloguer de pis des de Xile. La gran qualitat del tour 3D fa possible conèixer cada detall del pis, a més, cal destacar la professionalitat i l’atenció d’en Rubén, qui ens va donar la confiança suficient per avançar amb les gestions com la fiança, el pagament inicial i finalment la signatura del contracte.

Ricardo Guevara

Molt satisfet amb el servei d’administració, s’encarreguen absolutament de tot i de forma molt eficient.

David Granados

No podria estar més content amb els llogaters proposats per la immobiliària, repetirem segur. Personal professional i de màxima confiança. Gràcies per tot.

Lluís Navarro

Encantada amb el tracte rebut i l’alta professionalitat de la immobiliària, em van atendre molt de pressa i van resoldre tots els meus dubtes a l’instant. Molt recomanable.

Andrea Cases

Atenció exquisida, es van desplaçar al meu immoble per informar-nos de tot. Ofereixen un servei integral per a propietaris molt interessant amb garantia 100% del cobrament de la renda mensual. Ho recomano.

Ángel García

Molt contents, ens van atendre molt ràpid i tots els pisos disposaven de Tour Virtual 3D, cosa que ens va permetre veure diversos pisos des de casa i estalviar-nos desplaçaments innecessaris.

Ana Alba

Estic encantat amb els serveis i professionalitat de Somos Legales. També els meus llogaters estan molt contents de saber que poden contactar amb ells en cas de qualsevol dubte legal. A més, ofereixen la possibilitat de realitzar un Tour 3D que agilitza molt el lloguer en els temps que vivim.

Brian Díaz

Molt professionals, atents i amables. Puntuals a la visita i àgils en tots els tràmits. Van solucionar tots els meus dubtes i van fer que tot el procés semblés senzill. Gran encert, recomano.

Eloísa Ruiz

Molt recomanable com a agència immobiliària. Hem llogat un pis amb ells i l’atenció ha estat de 10!! Sempre disposats a ajudar, orientar-nos i atendre’ns, un servei espectacular. Ho recomano 100%.

Diana Novoa

Ens encarreguem de tot
escriu-nos