Vols llogar?

Confia'ns el lloguer del teu immoble i sortiràs guanyador/A a l'operació

Lloguem el teu pis en màxim 21 dies i sense cap cost per a tu! A més, t’assegurem 100% el cobrament de la teva renda mensual.

Llogar un immoble és un procés en què es poden cometre errors molt greus. La Llei 11/2020 de contenció de rendes de lloguer d’habitatge a Catalunya preveu sancions entre 3.000 i 90.000 € per als propietaris que no compleixin amb la legalitat. La nostra immobiliària et garanteix:

  • Atenció immediata a propietaris i interessats amb visites concertades al teu immoble/s en menys de 2 hores.
  • Gestió integral, des de la publicació de l’immoble fins al tancament de l’operació. Possibilitat d’administrar l’immoble.
  • Professionalitat i compliment de la legalitat vigent en tot el procés.

A més, els nostres clients podran pre-reservar el teu immoble/s des de la nostra web i tu podràs signar els contractes de lloguer sense desplaçaments gràcies al nostre programari de signatura digital certificada, amb plena validesa jurídica.

Obtingues una valoració professional gratuïta del teu immoble sense cap compromís, perquè sàpigues quina és la renda mensual que pots obtenir pel teu immoble.

Premium Pack (0 €)

3d pack (100 €)

On apareixeràs?

Som el que diuen
els nostres clients

Grans professionals i super eficients. Resolen tots els dubtes i sempre estan disponibles. Vam llogar un despatx i estem molt contents pel tracte rebut i la transparència del servei. 100% recomanable.

Maria Alba Sugrañes

Excel·lent servei, aconseguint gestionar el lloguer de pis des de Xile. La gran qualitat del tour 3D fa possible conèixer cada detall del pis, a més, cal destacar la professionalitat i l’atenció d’en Rubén, qui ens va donar la confiança suficient per avançar amb les gestions com la fiança, el pagament inicial i finalment la signatura del contracte.

Ricardo Guevara

Vols saber-ne més? Escriu-nos!

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu en menys de 24 hores.

O si necessites atenció al moment, truca’ns o escriu-nos per whatsapp i parla amb nosaltres!