Assegurança de la llar i comunitat

T’assessorem i tramitem la teva assegurança multirisc per a la llar, oficina, local o comunitat de veïns. Si et vols despreocupar de tot, l’assegurança és sinònim de tranquil·litat.

En què consisteix el servei?

L’assegurança multirisc és una pòlissa que cobreix diversos tipus de sinistres o riscos, per exemple, incendi, robatori i desperfectes, danys elèctrics, desastres meteorològics, goteres i fuites d’aigua o els danys involuntaris que puguem ocasionar als nostres veïns.

Pots contractar-la per a la teva llar, oficina, local o per a la teva comunitat de veïns. També pots contractar la teva assegurança per a aquells habitatges, oficines o locals que tinguis llogats, en aquest cas pots excloure la cobertura del continent i assegurar-ne només el contingut, així no duplicaràs cobertures i pagaràs només pel que necessites.

Podràs signar la pòlissa a través de la signatura digital certificada, des de qualsevol dispositiu (ordinador, tauleta, smartphone), sense desplaçaments i amb totes les garanties jurídiques.

Disposem de condicions especials per a tots els nostres clients.

Pots sol·licitar la teva assegurança tant si ets client de la nostra immobiliària com si no ho ets.

I si ja tens una pòlissa activa, envia’ns-la i et millorem les condicions.

Sol·licita el teu pressupost personalitzat sense cap compromís!

Quin és el procés de compra?

Omple el formulari de contacte i en un assessor/a contactarà amb tu en un termini màxim de 24 hores per resoldre qualsevol dubte que poguessis tenir i fer-te un pressupost ajustat sense cap compromís!

Servei disponible per a immobles ubicats a qualsevol punt d’Espanya.

Escriu-nos perquè puguem donar-te un
pressupost personalitzat