Mediació

Conflictes immobiliaris? La mediació és un mètode alternatiu de resolució de conflictes, que té com a finalitat arribar a la solució integral d’un conflicte entre dues o més parts, evitant així arribar a la instància judicial.

En què consisteix el servei?

A la mediació són les parts les que tracten, per si mateixes, d’assolir un acord que serveixi de solució al conflicte amb l’assistència d’un tercer (mediador) que els hi dóna ajuda professional. Els principis rectors que guien i instrumenten la mediació són: la confidencialitat, la voluntarietat i la plena comunicació entre les parts, la imparcialitat del mediador intervinent i la neutralitat enfront de la matèria portada a qüestió.

Si tens un conflicte relacionat amb assumptes immobiliaris, contacta amb nosaltres! Estarem encantats d’ajudar-te.

A Somos Legales t’assessorarem amb els tècnics més ben qualificats. Els nostres professionals pertanyen a l’Associació Professional Col·legial de Perits Judicials (ASPEJURE) i formen part del torn de valoracions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Quin és el procés de compra?

Fes la teva consulta gratuïta a través del formulari de contacte i un Pèrit Judicial Immobiliari et respondrà en menys de 24 hores. Et farem un pressupost sense cap compromís!

Servei disponible a qualsevol punt d’Espanya.

Escriu-nos perquè puguem donar-te un
pressupost personalitzat