Peritatge judicial

Un peritatge judicial immobiliari és un informe professional amb caràcter objectiu que subscriu un tècnic qualificat l’especialitat del qual rau en qüestions relacionades amb els immobles. Aquests assumptes poden comprendre des de valoracions sobre preus de mercat fins a peritatges de danys derivats de sinistres o actes vandàlics en edificis.

En què consisteix el servei?

Generalment, aquest informe es fa servir davant de l’Administració de Justícia, havent de ratificar-se en el moment del judici encara que també pot tenir altres finalitats. Un peritatge judicial pot ser determinant per guanyar un judici o evitar condemnes injustes.

Fem peritatges relacionats amb conflictes en la compravenda, danys i perjudicis a l’immoble després de la finalització del lloguer, reclamacions per devolució de fiança, disputes amb les companyies asseguradores, herències d’immobles i altres. En cas que ho necessitis, t’acompanyarem al judici. I a més, si guanyes el procés judicial, el jutge condemnarà a costes la part contrària, de manera que podràs recuperar el 100% dels nostres honoraris. També realitzem taxacions professionals.

A Somos Legales t’assessorarem amb els tècnics més ben qualificats. Els nostres professionals pertanyen a l’Associació Professional Col·legial de Perits Judicials (ASPEJURE) i formen part del torn de valoracions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Ets advocat/da? Estarem encantats d’iniciar una col·laboració. Contacta’ns!

Quin és el procés de compra?

Omple el formulari de contacte i un Perit Judicial Immobiliari contactarà amb tu en un termini màxim de 24 hores per resoldre qualsevol dubte que poguessis tenir i fer-te un pressupost sense cap compromís!

Servei disponible només a la província de Barcelona. Consulta’ns si el teu immoble es troba en una altra zona.

Escriu-nos perquè puguem donar-te un
pressupost personalitzat