Desnonaments

El teu llogater ha deixat de pagar-te i es nega a lliurar-te les claus? Si no saps què fer per recuperar la possessió del teu immoble posa’t a les nostres mans i t’ajudarem amb tots els tràmits relatius al desnonament perquè puguis tornar a disposar de la teva propietat.

En què consisteix el servei?

En cas d’impagament per part de l’inquilí/ina del teu immoble farem un requeriment fefaent de pagament mitjançant burofax i si aquest resulta desatès, tramitarem la corresponent demanda judicial de reclamació de rendes impagades i sol·licitud de desallotjament de l’habitatge, local o oficina.

El requeriment fefaent de pagament i la demanda judicial no tindrà cap cost per a aquells clients que hagin contractat amb anterioritat la nostra assegurança d’impagaments de rendes de lloguer. A més, tindran garantit el cobrament de fins a 18 mensualitats de renda.

També gestionem desnonaments express en casos d’ocupació il·legal (okupes), a través de procediments sumaris de recuperació de la propietat.

Quin és el procés de compra?

Omple el formulari de contacte i un advocat/da contactarà amb tu en un termini màxim de 24 hores per resoldre qualsevol dubte que poguessis tenir i fer-te un pressupost ajustat sense cap compromís!

Servei disponible als partits judicials de la província de Barcelona. Consulta’ns per a litigis a altres províncies.

Escriu-nos perquè puguem donar-te un
pressupost personalitzat