Contracte de lloguer entre particulars

220  IVA inclòs

Ja has trobat l’inquilí/ina perfecte per a la teva casa, local o oficina? Enhorabona! Nosaltres ens encarreguem de redactar el contracte de lloguer.

En què consisteix el servei?

La redacció del contracte de lloguer no és qualsevol cosa, ja que es tracta del document que recull els drets i obligacions de l’arrendador/a i de l’arrendatari/a. Per això, cal prestar especial atenció al seu clausulat, ja que ha de complir amb les disposicions previstes a la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) i respectar la legalitat vigent de cada Comunitat Autònoma. En el cas de Catalunya, s’ha de fer d’acord amb la Llei 11/2020 en matèria de contenció de rendes, on el propietari pot ser sancionat amb imports que oscil·len entre els 3.000 i els 90.000 euros en cas d’incompliment de les previsions que conté aquesta Llei.

Atesa la importància d’aquest document, us recomanem que no recorris a un model de contracte tipus baixat d’internet i recorris a un/a professional perquè redacti el teu contracte de lloguer amb totes les garanties.

A més a més, podràs signar el contracte a distància amb el nostre programari de signatura digital certificada, una aplicació que et permet signar des de qualsevol dispositiu (ordinador, tablet, smartphone), sense desplaçaments i amb plena validesa jurídica.

Quin és el procés de compra?

Un cop realitzat el pagament, contactarem amb tu en un termini màxim de 24 hores perquè ens indiquis les dades necessàries per a la redacció del contracte. Un cop disposem de totes les dades, les dues parts podreu veure i signar el contracte mitjançant el programari de signatura digital certificada en un termini màxim de 48 hores. Un cop signat el contracte per les dues parts, rebreu immediatament una còpia del contracte signat per correu electrònic.

El PVP inclou l’IVA i les despeses derivades de la signatura digital certificada.

Servei vàlid només a Catalunya.