Nosaltres

"El nostre repte és aconseguir la satisfacció de cadascun dels nostres clients"

Somos Legales és una agència immobiliària amb seu a Barcelona. Vam néixer el 2017 amb l’objectiu de trencar l’status quo dins del sector immobiliari, sent la primera immobiliària d’Espanya a oferir tots els seus immobles en 3D. La vocació de l’equip de Somos Legales és el camí cap a l’excel·lència basada en el tracte personalitzat, proper i honest. El nostre repte és aconseguir la satisfacció de cadascun dels nostres clients. Benvinguts a Somos Legales!

Per què confiar en nosaltres?

El nostre equip disposa de més de 15 anys d’experiència al sector immobiliari. Coneixem a fons el mercat, cosa que et permetrà vendre, llogar i gestionar el teu patrimoni d’una forma àgil i segura, maximitzant la rendibilitat obtinguda pels teus immobles. Treballem cuidant cada detall, oferint la màxima disponibilitat i immediatesa, i liderant el sector amb la darrera tecnologia.

La nostra immobiliària està degudament inscrita al Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AICAT) i forma part del Col·legi i l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (API). Totes les nostres operacions estan avalades per una pòlissa de responsabilitat civil per valor de 600.000 € i recolzades per una caució de 60.000€. A més, a més estem sotmesos voluntàriament a un estricte codi ètic estipulat pel col·legi professional API.

Un gran equip

2023

Rubén Díaz

Soci fundador, Agent de la Propietat Immobiliària, Perit Judicial i CEO

El nostre fundador i CEO, Rubén Díaz, és Agent de la Propietat Immobiliària i Pèrit Judicial, amb titulació superior de màster en direcció d’agències immobiliàries. Compta amb més de 15 anys d’experiència en inversió immobiliària i gestió de patrimoni, i més de 10 anys en formació i direcció d’equips de vendes.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha rebut fins a 6 reconeixements nacionals i internacionals a l’excel·lència en processos i al tracte al client. També ha impartit més de 300 conferències i formacions per a diferents companyies.

Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AICAT) núm. 10721. Associat núm. A13192 del Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària (API). Associat núm. 02402 de la Associació Professional Col·legial de Perits Judicials (ASPEJURE). Membre del torn de valoracions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

2019

Olga Majoral

Sòcia cofundadora, Advocada i Directora Jurídica

La nostra cofundadora i Directora Jurídica, Olga Majoral, és Advocada i sòcia principal del bufet d’advocats Majoral Bustos Advocats. Ha exercit durant anys com a professora associada de Dret Processal Civil a la Universitat de Barcelona (UB). Col·labora eventualment amb els principals mitjans de comunicació de ràdio i televisió. És experta en dret immobiliari i arrendaments urbans, amb més de 10 anys d’experiència al sector. Col·legiada núm. 39039 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB).
somos-premio-2

Una empresa guardonada

Al setembre de 2017, Somos Legales va ser presentada públicament en un prestigiós programa de suport a l’emprenedoria impulsat per la Generalitat de Catalunya sent guardonada com l’empresa amb més projecció en el seu llançament.

Som la teva immobiliària a Barcelona