Gestió de lloguers

Gestionem carteres d'immobles de persones que surten a córrer

A Somos Legales gestionem tot allò relacionat amb l’arrendament dels teus immobles de principi a fi, perquè obtinguis la màxima rendibilitat per les teves propietats sense que t’hagis de preocupar absolutament de res. Administrem propietats tant horitzontals com verticals amb tota mena d’immobles (habitatges, locals, oficines).

Els nostres clients podran pre-reservar el teu immoble/s des de la nostra web i podràs signar els contractes de lloguer sense desplaçaments gràcies al nostre software de signatura digital certificada, amb plena validesa jurídica.

A més, et garantim 100% el cobrament de la teva renda mensual!

Obtingues la màxima rendibilitat
dels teus immobles

El nostre equip disposa de més de 15 anys d’experiència al sector immobiliari. Coneixem a fons el mercat, cosa que ens permet gestionar el teu patrimoni de manera àgil i segura, maximitzant la rendibilitat obtinguda pels teus immobles.

SEMPRE ACTUALITZATS

A Somos Legales estem permanentment actualitzats de les novetats legislatives que s’aproven en l’àmbit dels arrendaments urbans, cosa que fa que adaptem contínuament els nostres contractes a la legalitat vigent. A més, el fet de formar part dels col·lectius API i ICAB ens aporta l’avantatge de poder conèixer en primícia les futures reformes legislatives, fet que ens permet ser pioners en les diferents tendències que afecten el sector.

Totes les nostres operacions estan avalades per una pòlissa de responsabilitat civil per valor de 600.000 € i recolzades per una caució de 60.000 €.

Ens ocupem de tota la gestió,
de principi a fi

A continuació et detallem les funcions principals que assumim amb l'administració de lloguers:

Els nostres honoraris

Els nostres honoraris per l’administració de lloguer corresponen a un percentatge ajustat de la teva renda/es mensual/s. L’import és 100% desgravable. I si ja tens un administrador/a et millorem les condicions actuals!

Quin és el procediment?

Omple el formulari i contactarem amb tu en un termini màxim de 24 hores per resoldre qualsevol dubte que poguessis tenir i fer-te un pressupost ajustat sense cap compromís!

Servei disponible només a la província de Barcelona. Consulta’ns si el teu immoble es troba en una altra zona.