Personal shopper immobiliari

1.800  IVA inclòs

Servei de personal shopper immobiliari. Acompanyament integral al comprador/a a la recerca i compra d’immoble/s.

Què és un Personal Shopper Immobiliari?

Un personal shopper immobiliari és un Agent de la Propietat Immobiliària qualificat que s’encarrega de buscar l’immoble que t’interessa (habitatge, local o oficina), de particulars o de qualsevol agència immobiliària, negociar el preu de compra i tancar la millor opció per a tu.

Comprar un immoble comporta nombrosos passos i tràmits, i oblidar-se’n un pot suposar un sobrecost important. Per evitar-ho cal conèixer a fons el mercat immobiliari, saber els impostos i les despeses que comporta l’operació, assegurar-se que l’immoble està lliure de càrregues, que no hi ha problemes amb els veïns ni comptes pendents amb la comunitat, i triar la hipoteca adequada.

Què inclou el servei?

L’acompanyament inclou la selecció dels immobles seguint els teus criteris de recerca, la visita presencial de fins a cinc immobles (normalment realitzem les visites juntament amb els nostres clients) i l’acompanyament complet en el procés de compravenda, inclòs el desplaçament a Notaria.

Contractar un/a personal shopper immobiliari et pot estalviar fins a un 20% sobre el preu inicial de l’immoble.

Quin és el procés de compra?

Un cop realitzat el pagament, contactarem amb tu en un termini màxim de 24 hores per conèixer quines són les teves necessitats i començar la recerca del teu immoble.

El PVP inclou l’IVA. Els serveis es prestaran durant un període màxim de sis mesos a comptar des de la data de la compra del servei. Consulta’ns PVP per a la compravenda de més d’un immoble.

Servei disponible només a la província de Barcelona. Consulta’ns per a altres zones.