Som el que diuen
els nostres clients

Grans professionals i super eficients. Resolen tots els dubtes i sempre estan disponibles. Vam llogar un despatx i estem molt contents pel tracte rebut i la transparència del servei. 100% recomanable.

Maria Alba Sugrañes

Excel·lent servei, aconseguint gestionar el lloguer de pis des de Xile. La gran qualitat del tour 3D fa possible conèixer cada detall del pis, a més, cal destacar la professionalitat i l’atenció d’en Rubén, qui ens va donar la confiança suficient per avançar amb les gestions com la fiança, el pagament inicial i finalment la signatura del contracte.

Ricardo Guevara

Molt satisfet amb el servei d’administració, s’encarreguen absolutament de tot i de forma molt eficient.

David Granados

No podria estar més content amb els llogaters proposats per la immobiliària, repetirem segur. Personal professional i de màxima confiança. Gràcies per tot.

Lluís Navarro

Encantada amb el tracte rebut i l’alta professionalitat de la immobiliària, em van atendre molt de pressa i van resoldre tots els meus dubtes a l’instant. Molt recomanable.

Andrea Cases

Atenció exquisida, es van desplaçar al meu immoble per informar-nos de tot. Ofereixen un servei integral per a propietaris molt interessant amb garantia 100% del cobrament de la renda mensual. Ho recomano.

Ángel García

Molt contents, ens van atendre molt ràpid i tots els pisos disposaven de Tour Virtual 3D, cosa que ens va permetre veure diversos pisos des de casa i estalviar-nos desplaçaments innecessaris.

Ana Alba

Estic encantat amb els serveis i professionalitat de Somos Legales. També els meus llogaters estan molt contents de saber que poden contactar amb ells en cas de qualsevol dubte legal. A més, ofereixen la possibilitat de realitzar un Tour 3D que agilitza molt el lloguer en els temps que vivim.

Brian Díaz

Molt professionals, atents i amables. Puntuals a la visita i àgils en tots els tràmits. Van solucionar tots els meus dubtes i van fer que tot el procés semblés senzill. Gran encert, recomano.

Eloísa Ruiz

Molt recomanable com a agència immobiliària. Hem llogat un pis amb ells i l’atenció ha estat de 10!! Sempre disposats a ajudar, orientar-nos i atendre’ns, un servei espectacular. Ho recomano 100%.

Diana Novoa