Som el que diuen
els nostres clients

Excel·lent servei, aconseguint gestionar el lloguer de pis des de Xile. La gran qualitat del tour 3D fa possible conèixer cada detall del pis, a més, cal destacar la professionalitat i l’atenció d’en Rubén, qui ens va donar la confiança suficient per avançar amb les gestions com la fiança, el pagament inicial i finalment la signatura del contracte.

Ricardo Guevara

Molt satisfet amb el servei d’administració, s’encarreguen absolutament de tot i de forma molt eficient.

David Granados

No podria estar més content amb els llogaters proposats per la immobiliària, repetirem segur. Personal professional i de màxima confiança. Gràcies per tot.

Lluís Navarro

Encantada amb el tracte rebut i l’alta professionalitat de la immobiliària, em van atendre molt de pressa i van resoldre tots els meus dubtes a l’instant. Molt recomanable.

Andrea Cases

Atenció exquisida, es van desplaçar al meu immoble per informar-nos de tot. Ofereixen un servei integral per a propietaris molt interessant amb garantia 100% del cobrament de la renda mensual. Ho recomano.

Ángel García

Molt contents, ens van atendre molt ràpid i tots els pisos disposaven de Tour Virtual 3D, cosa que ens va permetre veure diversos pisos des de casa i estalviar-nos desplaçaments innecessaris.

Ana Alba

Estic encantat amb els serveis i professionalitat de Somos Legales. També els meus llogaters estan molt contents de saber que poden contactar amb ells en cas de qualsevol dubte legal. A més, ofereixen la possibilitat de realitzar un Tour 3D que agilitza molt el lloguer en els temps que vivim.

Brian Díaz

Molt professionals, atents i amables. Puntuals a la visita i àgils en tots els tràmits. Van solucionar tots els meus dubtes i van fer que tot el procés semblés senzill. Gran encert, recomano.

Eloísa Ruiz

Molt recomanable com a agència immobiliària. Hem llogat un pis amb ells i l’atenció ha estat de 10!! Sempre disposats a ajudar, orientar-nos i atendre’ns, un servei espectacular. Ho recomano 100%.

Diana Novoa