Descobreix tots els serveis que tenim al teu abast

Serveis

Serveis gratuïts

Vols vendre?

Confia’ns la venda del teu immoble i sortiràs guanyador/a a l’operació.

Vols llogar?

Confia’ns el lloguer del teu immoble i sortiràs guanyador/a a l’operació.

Assessorament financer (hipoteques)

T’agradaria comprar un immoble, però no saps si et concedirien una hipoteca? O simplement vols comparar condicions amb el teu banc? És millor interès fix o variable?

Assessorament energètic

Una mudança genera molta feina i el que menys et ve de gust és la paperassa de donar d’alta o canviar el titular del subministrament de llum i de gas. Nosaltres ho fem per tu i sense cap cost!

Valoració gratuïta

Estàs pensant en vendre o llogar un immoble? Saps quin és el preu? O renda mensual?

Botiga online

Gestió de lloguers

A Somos Legales gestionem tot allò relacionat amb l’arrendament dels teus immobles de principi a fi, perquè obtinguis la màxima rendibilitat per les teves propietats sense que t’hagis de preocupar absolutament de res.

Mediació

Conflictes immobiliaris? La mediació és un mètode alternatiu de resolució de conflictes, que té com a finalitat arribar a la solució integral d’un conflicte entre dues o més parts, evitant així arribar a la instància judicial.

Reformes i interiorisme

Reformar una propietat pot revaloritzar-la de manera significativa. Si estàs pensant en reformar el teu immoble abans de posar-lo en venda o lloguer, compta amb nosaltres! Col·laborem amb les millors empreses de reformes i tècnics qualificats. Disposem d’acords especials per als nostres clients.

Acompanyament compravenda

700 € IVA inclòs
Servei d’acompanyament al procés de compravenda. Acompanyament integral al comprador/a en l’adquisició d’immobles, des de la reserva fins al tancament de l’operació. Servei dirigit especialment a compravenda entre particulars.

Personal shopper immobiliari

1.800 € IVA inclòs
Servei de personal shopper immobiliari. Acompanyament integral al comprador/a a la recerca i compra d’immoble/s.

Contracte de lloguer entre particulars

220 € IVA inclòs
Ja has trobat l’inquilí/ina perfecte per a la teva casa, local o oficina? Enhorabona! Nosaltres ens encarreguem de redactar el contracte de lloguer.

Tour Virtual 3D (4K) per a empreses

Según tarifa
Ets propietari d’una immobiliària i vols que els teus immobles es puguin visitar des de qualsevol lloc del món i amb la màxima resolució? O ets una empresa i vols mostrar el teu establiment? Aquesta és la teva oportunitat!

Assessorament Jurídic

Assessorament jurídic

Somos Legales disposa de departament legal propi, per la qual cosa podem ajudar-te a resoldre tots els teus dubtes legals, així com assessorar-te en aquells conflictes jurídics relacionats amb el teu patrimoni.

Reclamació d’impagament

El teu llogater/a ha deixat de pagar-te les rendes del lloguer? Si et deuen diners, reclama’ls!

Desnonaments

El teu llogater ha deixat de pagar-te i es nega a lliurar-te les claus? Si no saps què fer per recuperar la possessió del teu immoble posa’t a les nostres mans i t’ajudarem amb tots els tràmits relatius al desnonament perquè puguis tornar a disposar de la teva propietat.

Assegurances

Assegurança de la llar i comunitat

T’assessorem i tramitem la teva assegurança multirisc per a la llar, oficina, local o comunitat de veïns. Si et vols despreocupar de tot, l’assegurança és sinònim de tranquil·litat.

Assegurança d’impagament

T’assessorem i tramitem la teva assegurança d’impagament de rendes de lloguer, et garantim el cobrament de totes les rendes en cas d’impagament del teu llogater. Si et vols despreocupar de tot, l’assegurança d’impagaments és sinònim de tranquil·litat.

Taxacions i peritatges

Taxació professional

450 € rebaixat IVA inclòs
La taxació professional immobiliària és un informe que subscriu un tècnic qualificat i que té com a objectiu establir justificadament el valor d’una propietat.

Peritatge judicial

Un peritatge judicial immobiliari és un informe professional amb caràcter objectiu que subscriu un tècnic qualificat l’especialitat del qual rau en qüestions relacionades amb els immobles. Aquests assumptes poden comprendre des de valoracions sobre preus de mercat fins a peritatges de danys derivats de sinistres o actes vandàlics en edificis.

Serveis per a immobles

Tour Virtual 3D (4K)

100 € IVA inclòs
Vols anunciar la venda o el lloguer del teu immoble amb Somos Legales? Vols que els teus immobles es puguin visitar des de qualsevol lloc del món i amb la màxima resolució? Aquesta és la teva oportunitat!

Nota simple

20 € IVA inclòs
El servei de notes simples et permet fer una consulta als més de 900 Registres de la Propietat d’Espanya (Barcelona, ​​Madrid, València, Sevilla, etc.)

Certificat energètic

100 € rebaixat IVA inclòs
Vols anunciar, vendre o llogar un immoble? Obtingues el certificat energètic obligatori d’una forma ràpida i senzilla.

Cèdula d’habitabilitat

100 € rebaixat IVA inclòs
Si vols vendre o llogar el teu pis o casa, és obligatori disposar de la cèdula d’habitabilitat. Si no la tens o t’ha caducat, no et preocupis, nosaltres ens ocupem de tramitar-te-la.

Certificat energètic + Cèdula d’habitabilitat

190 € rebaixat IVA inclòs
Amb aquest servei aconsegueixes alhora el certificat energètic i la cèdula d’habitabilitat a un preu encara millor que per separat. Necessitaràs tots dos documents si estàs pensant en llogar o vendre un habitatge.

Certificació superfície útil

100 € IVA inclòs
Amb aquest servei obtindràs una certificació de superfície útil (metres quadrats útils).

Plànol

110 € IVA inclòs
Amb aquest servei obtindràs un plànol professional en 2D i amb ell una certificació de superfície útil.

ITE

Según tarifa
La Inspecció Tècnica dels Edificis d’habitatges (ITE) consisteix en una inspecció visual de l’edifici feta per un tècnic competent que té per objecte determinar-ne l’estat en el moment de la inspecció i orientar la propietat en les actuacions a realitzar per complir el deure de conservació i manteniment.

Alarmes

Acabes de comprar o llogar una casa, local o oficina? És el moment de protegir el teu immoble!

Internet

Acabes de comprar o llogar una casa, un local o una oficina? És el moment d’instal·lar internet!