Taxació professional

450  IVA inclòs

La taxació professional immobiliària és un informe que subscriu un tècnic qualificat i que té com a objectiu establir justificadament el valor d’una propietat.

En què consisteix el servei?

Si ets copropietari d’un immoble, voleu vendre’l però no hi ha consens a determinar el valor de venda, la taxació professional és la manera més objectiva de posar preu a la teva propietat.

Disposar d’una taxació professional és molt recomanable en cas de dissolució del condomini en el procés de divorci, en l’adjudicació d’herències o per a calcular l’impost de patrimoni.

Fem taxacions professionals en casos relacionats amb la compravenda d’immobles, divorcis, herències i per a qualsevol altre assumpte en què poguessis necessitar-la.

A Somos Legales t’assessorarem amb els tècnics més ben qualificats. Els nostres professionals pertanyen a l’Associació Professional Col·legial de Perits Judicials (ASPEJURE) i formen part del torn de valoracions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Quin és el procés de compra?

Un cop realitzat el pagament, contactarem amb tu en un termini màxim de 24 hores per a concertar la visita d’un taxador qualificat al teu immoble. Un cop realitzada la visita, disposarem de la taxació en un termini màxim de 72 hores. El PVP inclou IVA i la visita del taxador.

Servei disponible només a la província de Barcelona. Consulta’ns si el teu immoble es troba en una altra zona.