SOM LA PRIMERA IMMOBILIÀRIA ESPANYOLA A OFERIR TOTS ELS NOSTRES IMMOBLES EN 3D

En què consisteix la tecnologia?

Un Tour Virtual 3D és un escaneig en 3D d’un espai físic real. Et permet coneixer-lo i “caminar” d’un lloc a un altre digitalment amb vistes de 360º. És molt fàcil de navegar i les transicions són completament immersives.

Utilitzem l’última tecnologia a nivell mundial, Matterport, i treballem amb la màxima resolució d’escaneig d’espais, fem servir la càmera professional 3D Pro2 de Matterport amb resolució 4K (134 Megapixels). A més a més, la càmera 3D disposa de medició làser d’alta precisió, el que permet als usuaris medir amb exactitud qualsevol espai de l’immoble a través del Tour Virtual 3D.

La nostra tecnologia permet visualitzar els immobles en 3D des de qualsevol lloc del món i des de qualsevol dispositiu (ordinador, tauleta, smartphone). També es poden visualitzar a través d’ulleres 3D de Realitat Virtual.

Exemples

Venem i lloguem en temps rècord gràcies a l’última tecnologia en Tour Virtual 3D (4K)

Avantatges d'ensenyar el teu immoble amb un tour virtual 3d

"El 80% dels compradors d'habitatges prefereixen una immobiliària que ofereixi recorreguts virtuals 3D". Font: Matterport.

Què inclou el nostre tour virtual?

Disposem de tècnics altament qualificats amb una àmplia experiència en l’escaneig de tot tipus d’espais, així com en l’edició i postedició dels mateixos. Treballem cuidant cada detall per generar una experiència de navegació immersiva de màxima qualitat.