Gestió de patrimoni

Gestionem carteres d'immobles de persones que surten a córrer

A Som Legals gestionem tot allò relacionat amb l’arrendament dels teus immobles de principi a fi, perquè obtinguis la màxima rendibilitat per les teves propietats sense que t’hagis de preocupar absolutament de res. Administrem propietats tant horitzontals com verticals amb tota mena d’immobles (habitatges, locals, oficines).

Els nostres clients podran pre-reservar el teu immoble/s des de la nostra web i podràs signar els contracte de lloguer sense desplaçaments gràcies al nostre programari de signatura digital certificada, amb plena validesa jurídica.

A més, et garantim 100% el cobrament de la teva renda mensual!

Com et podem ajudar?

#1

Estem permanentment actualitzats de les novetats legislatives que s’aproven en l’àmbit dels arrendaments urbans, cosa que fa que adaptem contínuament els nostres contractes a la legalitat vigent.

#2

Totes les nostres operacions estan avalades per una pòlissa de responsabilitat civil per valor de 600.000 € i recolzades per una caució de 60.000 €

#3

Els nostres honoraris per l’administració de lloguer corresponen a un percentatge ajustat de la teva renda mensual. L’import és 100% desgravable.

Obtingues la major rendibilitat del teu immoble

El nostre equip disposa de més de 15 anys d’experiència al sector immobiliari. Coneixem a fons el mercat, cosa que et permetrà vendre, llogar i gestionar el teu patrimoni d’una forma àgil i segura, maximitzant la rendibilitat obtinguda pels teus immobles.

Ens ocupem de tota la gestió,
de principi a fi

A continuació us presentem les principals funcions que assumim amb l'administració de lloguers.

Vols que gestionem el teu patrimoni? Escriu-nos!