Assegurança d’impagament

T’assessorem i tramitem la teva assegurança d’impagament de rendes de lloguer, et garantim el cobrament de totes les rendes en cas d’impagament del teu llogater. Si et vols despreocupar de tot, l’assegurança d’impagaments és sinònim de tranquil·litat.

En què consisteix el servei?

L’assegurança d’impagaments et donarà la tranquil·litat de saber que tens cobertes la totalitat de les rendes, així com les despeses del procediment de desnonament contra el teu llogater/a. Això significa que tindràs la garantia 100% que cada mes cobraràs la totalitat de la teva renda, ja que l’assegurança cobreix fins a 18 mensualitats impagades! Temps més que suficient per culminar el procés de desallotjament del teu llogater/a. A més a més, serà el nostre propi departament legal qui s’encarregarà de la teva defensa judicial en el procés, oferint-te en tot moment un assessorament integral tant en via amistosa com judicial.

Un dels avantatges que tinguem departament jurídic propi és que, un cop realitzat el requeriment de pagament a l’inquilí, si aquest resultés infructuós, deixarem presentada la demanda de desnonament al jutjat corresponent en un termini màxim de 48 hores, sense que hagis de fer cap tipus de desplaçament. A més, també ens encarregarem de representar-te el dia del judici.

Totes les despeses del procés, que solen rondar els 1.800 euros, estaran cobertes per l’assegurança i totes les gestions realitzades pels nostres advocats no tindran cap cost per a tu.

I si l’inquilí/ina hagués causat danys a la vivenda? Tranquil/a perquè l’assegurança també cobreix els actes vandàlics de l’inquilí/ina.

Quin és el preu de l’assegurança?

El preu anual de l’assegurança dependrà del tipus d’immoble (habitatge, oficina, local), la renda del dit immoble i dels mesos impagats que vulguem que ens cobreixi l’assegurança, entre 6 i 18 mesos.

En cas d’un habitatge, amb 12 mesos de cobertura, el preu correspondria aproximadament a un 4,5% d’una anualitat de la renda. És a dir, si el teu habitatge es lloga per 800 €/mes, el preu de l’assegurança seria aproximadament 432 € anuals.

Càlcul:
800 € x 12 mesos = 9.600 € anuals
4,5% de 9.600 € anuals = 432€ anuals

La pòlissa et cobriria 9.600€ de rendes impagades més les despeses del procediment de desnonament (uns 1.800€) entre altres cobertures.

Podràs signar la pòlissa a través de la signatura digital certificada, des de qualsevol dispositiu (ordinador, tablet, smartphone), sense desplaçaments i amb totes les garanties jurídiques.

L’assegurança té permanència mínima?

No té permanència mínima, l’assegurança és anual i es pot renovar o no anualment. Si el vostre llogater/a estigués menys d’un any a l’immoble, l’assegurança et retornarà la part proporcional de l’any no consumida.

Quin és el procés de compra?

Omple el formulari de contacte i un assessor/a contacta amb tu en un termini màxim de 24 hores per resoldre qualsevol dubte que poguessis tenir i fer-te un pressupost sense cap compromís!

Servei disponible per a immobles ubicats a qualsevol punt d’Espanya.

Escriu-nos perquè puguem donar-te un
pressupost personalitzat