AVANTATGES DE VENDRE O LLOGAR AMB UN TOUR VIRTUAL 3D (4K)

No hi ha segona oportunitat per causar una primera bona impressió, per això a Somos Legales ensenyem el teu immoble amb l'última tecnologia, els Tours Virtuals 3D en qualitat 4K

Has sentit a parlar dels Tours Virtuals 3D en qualitat 4K? Et presentem alguns dels seus principals avantatges:

Visualització del teu immoble en 360º des de qualsevol racó

Els nostres clients podran veure el teu habitatge, oficina o local des del sofà de casa com si estiguessin dins de l’immoble. Podran circular pel seu interior i veure’n tots els angles i detalls en qualitat 4K (màxima resolució). Podran fer-ho amb només un ordinador, tablet o smartphone.

Visualització 3D a través de les ulleres de Realitat Virtual

Tots els nostres Tours estan preparats perquè els més apassionats i tecnològics puguin veure el teu immoble en tres dimensions (3D), només hauran de connectar el Tour Virtual de Somos Legales amb les ulleres tridimensionals. Recomanem Oculus Quest 2.

Millor posicionament als portals immobiliaris, pàgines web, xarxes socials, etc.

Els anuncis immobiliaris que disposen de Tour Virtual 3D gaudeixen de millor posicionament als principals portals immobiliaris i reben moltes més visites que els anuncis on només hi ha fotografies o vídeos.

Major qualitat de les visites presencials després de visualitzar el Tour Virtual 3D

Augmentem la qualitat de les visites presencials, ja que els futurs compradors ja coneixeran a fons l’immoble, inclosa la distribució.

Els immobles es venen o es lloguen molt més ràpid

Si rebem visites de més qualitat, és molt més probable vendre o llogar molt més ràpid.

Ven o lloga el teu immoble encara estant llogat

Els Tours Virtuals 3D són una nova eina imprescindible per obrir pas a la venda o el lloguer d’immobles llogats.

Capta inversors estrangers

Els Tours Virtuals 3D estan molt sol·licitats per inversors internacionals que busquen conèixer amb el màxim detall l’immoble del seu interès abans del viatge i compra definitiva.

Distinció de la competència

Disposar d’un Tour Virtual 3D és una excel·lent manera de destacar als portals immobiliaris entre els altres immobles en venda o lloguer de la teva zona.

Així que ja saps, si tens un habitatge, oficina o local que vulguis vendre o llogar no perdis l’oportunitat i aconsegueix el teu Tour Virtual 3D (4K).

I si ets immobiliària o professional, també realitzem Tours Virtuals 3D (4K) als teus immobles o botigues perquè tu també estiguis a l’última, al millor preu. Consulta les condicions a la nostra web.

Us deixem un exemple d’un Tour Virtual 3D (4K) fet per nosaltres. Premeu aquí.

Esperem que ho gaudiu. Fins aviat!

Rubén Díaz
Fundador de Somos Legales

Juny 2022

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Entrades relacionades